[TANCAT]
El Bar Piroska està especialitzat en caragols. Els duen directament de la seva granja de Muro: Treu Banya. Fan plats amb diferents tipus de caragols: bovers, caragoles (o viudetes) i caragolins.
El local és ampli i acollidor, tant per fer-hi dinars o sopars familiars com per celebrar àpats de grups, sopars d’amics i molt més.
Caragols
Al Bar Piroska preparen els caragols:
- amb peus de porc
- amb marisc
- amb tomàtiga
- a la mallorquina (amb carn de pollastre i porc)
- a la gormanda
- amb herbes.
També fan amb arròs sec amb caragols i fideuà amb marisc i caragols.
Allioli
En fan de tres castes:
- allioli de patata
- allioli de fines herbes
- allioli coent
Altres especialitats
A més a més, preparen altres plats com la broqueta de bacallà, l’amanida de fruits secs, formatge de cabra i confitura de fruites del bosc, el costellam de vedella i el gall de Sant Pere amb alls.