CreaTast 2017: La gran gala dels vins del Penedès a Mallorca

Els cellers presentaren les novetats vinícoles del 2017

Els cellers presentaren les novetats vinícoles del 2017

Els vins del Penedès (Catalunya) han estat els protagonistes absoluts de CreaTast 2017, una cita celebrada a l’hotel Valparaíso de Palma en què la DO Penedès ha presentat les novetats vinícoles per a enguany.

Hi han participat 19 cellers que han donat a tastar els vins que elaboren. Els assistents han explicat com elaboren els vins, com és la terra on es cultiva i quines peculierietats tenen. Les varietats més habituals al vi del Penedès són el Xarel·lo, la Garnatxa i l’Ull de Llebre (Tempranillo), com també el Merlot, la Parellada i el Macabeu.

La cita ha estat acompanyada de llonganissa de Vic, sobrassada de Mallorca, galletes Quely, formatge de Menorca i oli d’oliva verge extre el Trull (DOP Siurana).

Cellers participants:

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat