Rissotto de rovellons

Ingredients
– Arròs
– Aigua
– 1 ceba tendra mitjana
– 1 pebrot verd petit
– All
– Oli
– Julivert
– Pebre vermell
– Vi blanc
– Rovellons
– Sal
– Mantega
– Formatge parmesà

Elaboració
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d’oli. Quan estiguin fregits, afegir un gra d’all tallat ben petit i una cullerada de julivert. Després afegir mitja culleradeta de pebre vermell i dos gots d’arròs. Remenar. Afegir mig got de vi blanc. Quan s’hagi reduït afegir els rovellons tallats ben petits (el mateix volum que d’arròs) i afegir una mica d’aigua. Afegir aigua de mica en mica. Controlar el nivell de sal. Quan l’arròs estigui cuit, afegir una cullerada de mantega i tres de formatge parmesà ratllat.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.