Torrada de bolets i ou

Ingredients
– 2 soffiettes bio d’arròs amb Quinua Real
– 100 g rossinyols
– 2 ous d’ agricultura ecològica
– 1 c/s oli oliva verge extra
– 1 all d’agricultura ecològica
– sal marina
– Julivert
– Flors de romaní
– Cibulet
Elaboració
Talleu a trossos petits l’all i saltegeu-los en una paella amb l’oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s’hagi evaporat l’aigua que han deixat anar. Afegiu-hi el julivert tallat fi i la sal.

Escampeu els bolets a sobre de les soffiettes y poseu-hi a sobre l’ou poché. Poseu-hi sal i el cibulet picat. Adorneu el conjunt amb flors de romaní.

Per fer els ous poché:
Poseu aigua a bullir. Esteneu sobre una tassa una làmina de film de cuina y pinteu-la amb oli.

Trenqueu un ou i poseu-lo dins de la tassa. Tanqueu la làmina de film fent un farcellet i lligueu-lo amb un fil.

Poseu-lo dins de l’aigua bullent durant 4 o 5 minuts. Tot seguit retireu el film amb cura de no trencar l’ou.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.