Liorna

Obert el 2004 per na Sebastiana, qui atén elegantment, i en Michele, cuiner del nord d´Itàlia. A part dels suggeriments del dia, en aquest restaurant íntim i acollidor hi fan pizzes fines com la dolomiti (bacó, pernil de cérvol, scamorza i bolets), o linguinis positano saltejats amb gambes i bolets. Postres casolanes com el tiramisú, mascarpone o pastís de pastanaga.

Visualitza el mapa complet

5 comentarios

  1. Cocina tan buena como sencilla. Sobria e pecable. Servicio encantador. Los linguini son únicos. Un luga para volver seguro. Acogedor. Muy amables Sebastiana y Michelle, cocinero del norte de Italia.

  2. Pens que el menjar és bo, el local agradable i la madona, na Sebastiana, un model de simpatia i bon tracte. Deu ser que jo no som de Manacor.

  3. El menjar és boníssim: les pizzes són fabuloses!.L´única cosa que falla és el comportament de na Sebastiana, encara que als que som de Manacor ja no ens ve de nou.

  4. Ahir varem anar-hi a les 10 i 10 del vespre. I al no tindre gent varen decidir tancar (o això em suposo), sa madona seia en una cadira xarrant per telefon i ens va dir entre senyes que tancaven. No trobo lògic que un dia entre sentmana dins el seu horari marcat, tanquin per falta de gent. Això fà que el pròxim dia ja no provem d´anar-hi… És una pena!!!

Deja una respuesta

Your email address will not be published.