Hi ha diverses alternatives naturals que es poden usar a la cuina
Hi ha diverses alternatives naturals que es poden usar a la cuina
La cita tendrà lloc a Palma, al restaurant Cuit, del xef Miquel
La cita gastronòmica se celebra cada cap de setmana del mes d'abril
Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril
El Celler Can Amer d'Inca és una aposta culinària que combina la bona cuina tradicional amb
JaponèsCarrer de Sant Miquel, 83Palma/Parc de les Estacions971 21 41 21www.arume-sushi.com15-35 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte.
Cuina mediterrània/De copesAvinguda del Mar, 8C. Platja de MuroAlcúdia/Mallorca/Port d'Alcúdia/TramuntanaBeach Club10-20 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge
Cuina catalanaCarrer Masferrer, 9., Urbanització Molí d'en MarcCatalunya/Riudoms977 85 00 8250 euros[:ca]De 13 a 15.30 h,
Cuina selectaCarrer de l'Horitzó, 21Caimari/TramuntanaLocal amb carta en català/Romàntic971515 226www.canatoneta.com/ca/40-45 euros[:ca]Horaris d’estiu: totes les nits a
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Sobre una llesca de pa torrat, posau-hi unes tires de pebrot escalivat i un seitó en vinagre.
Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un
Farem una vinagreta amb tres parts d'oli i una de vinagre, una mica de pebre negre i melmelada casolana de cireres, tot
- Posar en un recipient gran (barrenyo) l'oli i la llet a temperatura ambient i desfer la llevadura.
- Un cop tenim desfeta
Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.