Espai bastant ampli. Les especialitats són la carn de bou a la pedra i plats de cuina francesa com el foie natural amb poma caramelitzada i formatge de cabra amb Pedro Ximénez o les carxofes farcides de rocafort arrebossades amb bacon. També serveixen escalivada de bacallà i, de postres, sorbet de mandarina o bescuit de gelat de figa amb xocolata.
Visualitza el mapa complet
Espectacular carne a la piedra, las alcachofas rellenas, las manitas crujientes deshuesadas, y unos postres caseros. Muy recomendable y céntrico.
Es un lugar totalmente recomendable donde se puede disfrutar de un buen menú al mediodia a un precio más que razonable y si lo preferis disfrutar de una carta muy buena, a excepción de que sólo como pescado tienen bacalao.La carne a la piedra es una de sus especialidades. Se trata de un celler pequeño, muy acogedor, limpio, con una atención muy personaiizada y agradable. Sin duda un sitio donde disfrutar de la buena comida.
He de dir que aquí ja hi havia menjat a la carta… però el migdia el menú està superbé, és un menú totalment casolà i les raccions són grans amb vi etc. 8.80 El recoman!
boníssim, ens ho varen recomanar uns amics i…..va ser una gran sorpresa.
vàrem menjar foie amb xocolata per picar…i provolone a la planxa..
i per sopar vàrem demanar carn a la pedra!!
una nit…Boníssima
UN LUGAR para recordar. Platos sensacionales y una carta muy, muy buena.
Un restaurante acogedor, con una amplia carta de vinos y una muy buena carta. Os recomiendo los postres, la carne a la piedra, las 100 hojas de Foi con chocolate negro, y casi todos sus platos. Si podeis probar su pan de cebolla y olivas. Muy bueno el trato de todos ellos. Os lo recomiendo!!!
Es un restaurante muy bueno ..todo casero y exquisito…os lo recomiendo…especialmente la carne a la piedra y la pechuga rebozada rellena de bechamel y bacon..mmmm
Vull remarcar els “huevos al plato”, són espectaculars tant amb sobrassada i salsa de tomàtiga com amb espinacs i beixamel. Mala sort que no hi siguin a la carta i només se´n puguin menjar els migdies de menú ( i si coincideixes amb el dia corresponent).
Tot en general és molt bo.
Antigament era el celler Cas Xigarro. Els plats són bastant bons, però el servei és un poc lent.