Tastcorner: del productor a la taula

Comencen els Tast Corner, una iniciativa novedosa de Gastronòmicament per donar a conèixer els producte local als restaurants i establiments de Mallorca. Els establiments triats per començar aquesta activitat de promoció són: el restaurant Reset de Palma, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma, la Pastisseria Can Pomar de Campos i el restaurant Can Pintxo de Sóller. Les empreses mallorquines que hi participen són: Cas Cerveser, Cafès Bay, Galletes Gori de Muro i Gelats Valls. Aquesta és la programació: MARÇ Dimecres, 11 de març, migdia, el restaurant Reset de Palma donarà a conèixer i a tastar la cervesa natural de Cas Cerveser. Divendres, 13 de març, migdia, el restaurant La Fonda de Sóller

Comencen els Tast Corner, una iniciativa novedosa de Gastronòmicament per donar a conèixer els producte local als restaurants i establiments de Mallorca. Els establiments triats per començar aquesta activitat de promoció són: el restaurant Reset de Palma, el restaurant La Fonda de Sóller de Palma, la Pastisseria Can Pomar de Campos i el restaurant Can Pintxo de Sóller.

Les empreses mallorquines que hi participen són: Cas CerveserCafès BayGalletes Gori de Muro i Gelats Valls.

Aquesta és la programació:

MARÇ

ABRIL

MAIG

JUNY

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat