Maria Cabañero, regidora responsable de la cita d'Alaró, n'explica tots els detalls
Maria Cabañero, regidora responsable de la cita d'Alaró, n'explica tots els detalls
L'edició de tardor es durà a terme el mes d'octubre a quatre
El Pas de l’Estudiant és el darrer projecte de recuperació de Josep
Esporles acollirà aquesta cita anual el diumenge 6 d'octubre, i dissabte hi
Cuina creativa/Cuina selectaPlaça del Tren, 9Mallorca/Raiguer/Sa PoblaMenú del dia/Romàntic971 86 25 7815-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Durant l'hivern,
Cuina catalanaRacó de Santa Llúcia, s/n. Vilanova i la GeltrúCatalunya/Vilanova i la Geltrú93 815 19 34www.restaurantlacucanya.com40
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès),
Restaurant familiar que destaca per tenir un extraordinari assortiment de peix i marisc fresc, i un
Cuina catalanaCamí St. Benet, s/n, Camí Sant Benet, 08272 Sant Fruitós de Bages, BarcelonaCatalunya/Sant Fruitós del
Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem