Entre2Mares

Raúl i María Fernanda han creat aquest restaurant, però seguint un concepte de gastrobar. Hi trobareu

Hotel Restaurant Bennoc Llucmajor

Cuina creativa/Cuina selectaCamí de l’Àguila, km 3,7Llucmajor/Mallorca/MigjornCelebracions i grups/Romàntic971 660 528www.bennocpetithotel.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]

Carpaccio de carabassó

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Tomàtigues farcides de carn

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que

Granada de carabassons

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.