Santa Maria del Camí viu un cap de setmana amb teatre, tapes i molt bon vi
Santa Maria del Camí viu un cap de setmana amb teatre, tapes i molt bon vi
Les tapes i còctels que hi han participat es podran degustar a
Si us agrada menjar a bon preu i us agrada la cuina popular,
Bostjan Volk, cuiner d'Eslovènia, ha quedat en primera posició
L'hotel Viva de Cala Mesquida té obert aquest restaurant italià tant per a clients de l'hotel com per a persones
De copes/PamboliCarrer de les Sivines, 5Migjorn/Portocolom676 36 67 5710-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open Monday to
El cuiner Bartomeu Cólero prepara els plats del Restaurant de Canet d'Esporles.
El restaurant Vandal de Palma ofereix una cuina creativa i del món, amb tocs principalment orientals,
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès),
Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.
En un got, esclafar amb una mà de morter una llima tallada en vuit trossos i tres culleradetes de sucre. Acte seguit,
Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de poma i uns
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir