Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat l’atenció de gurmets i xarxes socials
Una combinació de textures i gustos dolços i salats que ha captat l’atenció de gurmets i xarxes socials
Es va començar a estendre’s fora d’Itàlia al segle XIX
El restaurant Es Fanals del Port de Sóller és un dels establiments culinaris més exclusius de la zona nord de Mallorca
Cafeteria/TapesCarrer Marquès de la Sènia, 40El Terreno/Palma650 42 21 46facebook.com/sucbar6-8 eurosEl bar S’UC de Palma és
Hi destaquen unes patates braves molt especials, els woks i les mini hamburgueses, uns plats deliciosos
El restaurant Símbol de Portocolom és un espai on podreu menjar de tot a bon preu. Té una carta molt
El restaurant Ramen Otaku es troba al centre de Palma. Com el seu nom indica, està especialitzat
Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.
Un cop nets els rovellons, tallant el peu, donant-hi uns copets i , si cal, humitejant-los amb un drap o paper, evitant
Amanir els canonges amb oli, vinagre, sal i pebre negre. Afegir germinats i formatge parmesà.
La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i
El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té
Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.