Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Els cuiners en cap dels restaurants Clandestí i El Olivo oferiran un
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident
El restaurant L'Antic Forn ofereix un assortiment de plats típics de la cuina catalana com els
El cuiner Bartomeu Cólero prepara els plats del Restaurant de Canet d'Esporles.
Cuina creativa/Pizzes i pastaCamí de Marina, s/nPla/PorreresMenú del dia971 64 76 0910-20 euros[:ca]Dimarts horabaixa tancat[:en]Closed on
Des de l'any 2013, el petit restaurant Daruma de Palma s'ha convertit en un referent de la cuina
Cuina selecta amb Gerhard Schwaiger, al restaurant ubicat a l'àtic del centre Son Moix de Palma.
Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim
Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!
1. Tallarem la ceba en
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
1. En el got de la Tmx posem l'oli i programem 3 minuts, 100º, vel. 1
2. Afegim els alls, programem 3 minuts,
Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica