Si us agrada menjar a bon preu i us agrada la cuina popular, el Restaurant Son Bugadelles de Calvià pot ser una bona opció per a vosaltres.
Si us agrada menjar a bon preu i us agrada la cuina popular, el Restaurant Son Bugadelles de Calvià pot ser una bona opció per a vosaltres.
Bostjan Volk, cuiner d'Eslovènia, ha quedat en primera posició
Les tapes i còctels que hi han participat es podran degustar a
La guia gastronòmica continua sense premiar el talent culinari de l'illa de
El xef Enrique Cañete ofereix una proposta culinària interessant en el restaurant Somnis de Manacor. Obert l'any 2016, a
CerveseriaCarrer de les Caputxines, 5Centre/Palma971 72 32 023-5 eurosObert de dilluns a dissabteAquest local és un
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de València, 7Llevant/ManacorCelebracions i grups/Romàntic971 55 00 0220-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Al vespre només
Cuina selectaAvinguda de la Gran Via, 43Sóller/Tramuntana971 63 83 9825-35 euros[:ca]Diumenge vespre i dilluns tancat[:en]Closed Sunday
TapesPasseig Bartomeu Barceló i Mir, 1El Molinar - El Portitxol/Mallorca/PalmaMenú del dia971 909 70110-15 euros[:ca]Dimarts tancat[:en]Closed
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Primer prepararem els xiles caramel·litzats. Per això, tallem els xiles en tires fines.
Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants
Barrejar 200 ml de coulis de cirera amb 200ml de llet condensada i 150 ml de llet. Posar el resultat en motlles
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,