Aquest procés és molt habitual per no tudar aliments, però n'hi ha que no convé congelar
Aquest procés és molt habitual per no tudar aliments, però n'hi ha que no convé congelar
Ara que fa una mica més de fred, fa ganes menjar plats
Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
El xef Enrique Cañete ofereix una proposta culinària interessant en el restaurant Somnis de Manacor. Obert l'any 2016, a
Cuina catalanaCan Boix, s/n, 25790 Peramola, LleidaCatalunya/Peramola973 470 266www.canboix.cat60 euros[:ca]De 13:30 a 15:30 h i de
Cuina catalanaMajor, 4. Cambrils dels PirineusCambrils dels Pirineus/Cantonigròs/Catalunya93 852 51 24www.calignasi.com35 euros[:ca]De dt. a dg., de
Carta variada segons el mercat i l’època de l’any. Gran celler de vins i caves nacionals
Tapes/VinotecaLa Rambla, 7Centre/Palma971 45 60 6110-15 euros[:ca]Dilluns migdia i diumenge tancat[:en]Closed Monday midday and SundayHi trobareu
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
En una olla posar a bollir cinc gots i mig de llet amb mig got d'aigua, un got d'arròs, nou cullerades de
El cuiner Miquel Gelabert, del restaurant Can March de Manacor, ens ofereix aquesta recepta saborosa amb productes locals com les maduixes de Manacor,
Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un