Està organitzat per Som de Mallorca i té el suport de la Fundació Calvià 365
Està organitzat per Som de Mallorca i té el suport de la Fundació Calvià 365
Totes les tapes es podran tastar del 5 al 9 de novembre
Restaurant creat l'any 1997 dins del club de Golf. A principis de l'any 2008, es crea
Just devora la Plaça Major de Porreres hi trobam Ca sa Viuda, un local d'esperit jove
Els pastissers Joan i Mara elaboren autèntiques delícies dolces a la Pastisseria Dolça del Port d'Andratx.
És un dels referents per menjar bona carn torrada al pla de Mallorca.
El seu xef, en Luis Suarez, us ofereix una carta creativa i selecte apta per a
Un cop nets els rovellons, tallant el peu, donant-hi uns copets i , si cal, humitejant-los amb un drap o paper, evitant
Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.
Bull els ous amb antelació perquè done temps que es refreden. Posa’ls al foc en un cassó amb aigua i cou durant
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Un plat ideal per aquestes festes
Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i