Es Niu. Vilafranca

De copes/HamburguesesCarrer de Palma, 41Pla/Vilafranca de BonanyMenú del dia971 56 08 74www.facebook.com/pages/Cafeteria-Bar-Es-Niu/141954723493505010-20 euros[:ca]Dimarts tancat[:en]Closed on Tuesday[:es]Martes

Miama Beach Club Platja de Muro

Cuina mediterrània/De copesAvinguda del Mar, 8C. Platja de MuroAlcúdia/Mallorca/Port d'Alcúdia/TramuntanaBeach Club10-20 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge

Kairiku Restaurant

César León és l'anima i cos de Kairiku, un restaurant japonès a Mallorca que ofereix un menú degustació creatiu i sorprenent. 

Flam de xocolata

Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i

Pastís de peix

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Copa de tardor

Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60