Espai Suau ha acollit una experiència gastronòmica amb les butzes i la freixura com a protagonistes d'un festival per als amants de la bona cuina
Espai Suau ha acollit una experiència gastronòmica amb les butzes i la freixura com a protagonistes d'un festival per als amants de la bona cuina
Durant el descans, el recital de música estarà maridat amb els vins que
Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui
Amanides/Cafeteria/CreperiaCarrer Carril, 15Catalunya/Molins de ReiMenú del dia936 501 982 setembremolins.com[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open from Tuesday
JaponèsAvinguda Joan Miró, 275Cala Major/Palma971 70 18 7318-22 euros[:ca]Diumenge tancat[:en]Closed SundayMolt a prop de la mar,
El restaurant Oliu d'Andratx és una de les propostes gastronòmiques més sorprenents i joves de Mallorca.
Aquesta és la delegació del forn i pastisseria Terrassa a Santanyí, tot un emblema de menjars
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou
Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Primer de tot preparau la base del pastís. Untau un motlle rodó (millor desmuntable) d’entre 20 i 25 cm de diàmetre amb