Adreça: Carrer d’Andreu Coll 31. Sóller
Tel.: 971 63 39 42
Fax: 971 63 51 12
Web: www.asanideso.com
Associació de Centres de discapacitats UNAC BALEARS
La confitura Fet a Sóller és un producte natural elaborat amb fruita de primera qualitat i preparada amb receptes tradicionals, garanteix una confitura de gran qualitat i amb un sabor genuí.
Productes naturals, sense conservants artificials
Elaboram la nostra confitura seguint un procés artesà, utilitzam fruita de bona qualitat, sucre i suc de llimona. La fruita collida de l’arbre, rigorosament netejada, pelada i trossejada, passa directament al procés de cocció. Una vegada envasada i fet el buit, es procedeix a l’etiquetatge i a distribuir-la.
Les nostres instal·lacions i tot el procés de producció estan adaptats a la normativa sanitària vigent amb el suport tècnic i seguiment extern de l’empresa Bacter Control. Tot plegat ens permet obtenir uns productes en perfectes condicions.
Elaboram diferents productes de qualitat:
- Confitura natural de temporada (de taronja, fraula, pera, tomàtiga, caqui, síndria, meló, llimona, codonyat, etc.) de 40, 225, 325, 500, 1.225 i 2.500 grams.
- Figues seques amb conyac
- Tomàtiques seques amb oli d’oliva
- Salsa de magrana agra
- Confitures ecològiques
Un projecte consolidat i compromès
L’Associació, sense ànim de lucre, ASANIDESO participa de la marca ‘Fet a Sóller’, és propietària de la marca ‘Estel Nou’, i a través del Centre Especial d’Ocupació Estel Nou treballam per:
- Crear llocs de feina estables per a persones discapacitades, amb la finalitat de millorar-los la qualitat de vida.
- Elaborar productes naturals i de qualitat recuperant les receptes tradicionals.
- Augmentar la rendibilitat del conreu de cítrics per evitar la degradació progressiva del paissatge agrari de Mallorca.
Visualitza el mapa complet