Adreça: Carrer d’Andreu Coll 31. Sóller
Tel.: 971 63 39 42
Fax: 971 63 51 12
Web: www.asanideso.com

Associació de Centres de discapacitats UNAC BALEARS

La confitura Fet a Sóller és un producte natural elaborat amb fruita de primera qualitat i preparada amb receptes tradicionals, garanteix una confitura de gran qualitat i amb un sabor genuí.

Productes naturals, sense conservants artificials

Elaboram la nostra confitura seguint un procés artesà, utilitzam fruita de bona qualitat, sucre i suc de llimona. La fruita collida de l’arbre, rigorosament netejada, pelada i trossejada, passa directament al procés de cocció. Una vegada envasada i fet el buit, es procedeix a l’etiquetatge i a distribuir-la.

Les nostres instal·lacions i tot el procés de producció estan adaptats a la normativa sanitària vigent amb el suport tècnic i seguiment extern de l’empresa Bacter Control. Tot plegat ens permet obtenir uns productes en perfectes condicions.

Elaboram diferents productes de qualitat:

  • Confitura natural de temporada (de taronja, fraula, pera, tomàtiga, caqui, síndria, meló, llimona, codonyat, etc.) de 40, 225, 325, 500, 1.225 i 2.500 grams.
  • Figues seques amb conyac
  • Tomàtiques seques amb oli d’oliva
  • Salsa de magrana agra
  • Confitures ecològiques

Un projecte consolidat i compromès

L’Associació, sense ànim de lucre, ASANIDESO participa de la marca ‘Fet a Sóller’, és propietària de la marca ‘Estel Nou’, i a través del Centre Especial d’Ocupació Estel Nou treballam per:

  • Crear llocs de feina estables per a persones discapacitades, amb la finalitat de millorar-los la qualitat de vida.
  • Elaborar productes naturals i de qualitat recuperant les receptes tradicionals.
  • Augmentar la rendibilitat del conreu de cítrics per evitar la degradació progressiva del paissatge agrari de Mallorca.
Visualitza el mapa complet