Anardetapes es consolida a la xarxa per difondre l’actualitat gastronòmica

El portal informarà de l'activitat gastronòmica que es faci a Mallorca i s'han creat nous serveis perquè els restaurants ofereixin les seves promocions als més de 5.5000 visitants que té aquesta guia de restaurants de Mallorca.

S’ha treballat, a més a més, perquè els restaurants ofereixin promocions i ofertes 

____________________

Durant l’acte de presentació de la nova web, David Pérez, responsable de la programació ha explicat que a partir d’ara el portal informarà de l’activitat gastronòmica que es faci a Mallorca. A més, ha comentat que s’han integrat i creat nous serveis perquè els restaurants ofereixin les seves promocions als més de 5.500 visitants que té aquesta guia de restaurants de Mallorca.

 Per la seva banda, Llorenç Sunyer, responsable de la part gràfica ha explicat que s’ha fet un disseny clar amb l’objectiu que els usuaris puguin interactuar fàcilment.  Així mateix, ha volgut remarcar que cada setmana obsequien als seus lectors amb 1 sopar per a 2 persones per tal que puguin conèixer les millors propostes gastronòmiques de l’illa.

Sunyer recordà els inicis de la web, ara fa 6 anys. Es tractava de l’únic recopilatori de restaurants de tapes i variats a Mallorca. “De llavors ençà hem crescut moltíssim tant en el plantejament, atès que parlam de tot tipus de cuina, com en contingut”. En aquest sentit, Pérez remarcà que actualment la web ha incorporat una secció productes alimentaris i de receptes, amb col·laboradors d’excepció.

Anardetapes és una web capdavantera en el sector de la restauració. Avui dia és l’única pàgina web d’informació gastronòmica en llengua catalana a l’àmbit de Mallorca. A més, com a novetat, incorpora la informació en llengua anglesa, atès el nombre considerable de persones que visiten la web des d’un àmbit internacional.

1 Comment

Comments are closed.

Latest from Actualitat