/

Andreu Genestra i Òscar Molina compartiran fogons al restaurant La Gaia d’Eivissa

La cita, que ajuntarà aquests dos cuiners amb estrella Michelin, tendrà lloc el vespre del proper 13 d'abril

Eivissa ha esdevingut una destinació gastronòmica de primer ordre, una proposta que fusiona un ambient paradisíac o amb la delicadesa dels sabors mediterranis i que brinda a locals i visitants la riquesa de l’entorn fent de cada degustació una experiència singular.

A l’epicentre de la vida eivissenca, hi ha el restaurant La Gaia del cuiner Òscar Molina, el restaurant ubicat a l’hotel cinc estrelles gran luxe Ibiza Gran Hotel,  l’excel·lència del qual està reconeguda amb una estrella Michelin i dos sols Repsol.

A partir d’aquest mes d’abril, Molina obrirà el seu espai de treball a cuineres i cuiners destacats per compartir-hi els fogons. El primer que hi participarà serà Andreu Genestra, el proper 13 d’abril. D’origen mallorquí i propietari del restaurant homònim, és un dels xefs de les Illes Balears més reconeguts i que, a més, té una estrella Michelin. Després d’un complet procés de formació que el va dur a cuinar en algunes de les cuines més prestigioses del país, com la d’El Bulli, Andreu Genestra va decidir tornar als seus orígens creant un concepte basat a aixecar el culmen degustatiu del producte local. El seu restaurant parteix de traslladar als seus comensals una reinterpretació del menjar mallorquí sota un concepte actual, creatiu i ecològic. Ara, a més, acaba de traslladar el seu restaurant homònim a Llucmajor i serà l’encarregat de la part culinària de Lío, l’antiga discoteca Tito’s de Palma.

L’oferta gastronòmica de la Gaia d’Òscar Molina representa la seva visió més íntima de la refinada, acollidora i discreta hospitalitat d’Eivissa. L’exclusivitat del luxe mediterrani reflectida en una infinitat de detalls allà on miris, amb productes de proximitat convertits en exquisides elaboracions. Aquesta primera gran cita gastronòmica de 4 mans narra la història del producte autòcton balear i pitiús, que troba el seu protagonisme a les aigües del Mediterrani. La gamba vermella, sardines, peix sec i llagosta mostraran el sabor autèntic del nostre mar, en un equilibri únic entre tradició i innovació culinària. Una proposta gastronòmica que recorre les illes de Mallorca i Eivissa obtenint un deliciós resultat.

El menú serà el següent:

Primera trobada

  • Croqueta de llagosta
  • Papada i hoisin 
  • Sardina fumada i pebre envinagrat
  • Kvass d’ensaïmada

Obra principal

  • Ostra, llet de tigre i jalapeño 
  • Amanida de peix sec
  • Aguiat de pèsols verds d’Eivissa, gamba roja, botifarró i herba-sana
  • Couland fumat, mojo i anguila
  • Nyoquis, vèrtoles i llenguado Vedella mallorquina i salsa turca

Dolçor 

  • Xirivia, avellanes i cítrics
  • Xocolata i maní

Capsa dolça 

  • Nigul de maracuià
  • Dorayaki de cítrics
  • Flaó
  • Esfera de cafè i avellanes
  • Bombó de te negre fumat

Preu: 240 euros per persona. Reserves i més informació al 971 806 806 i a lagaia [arrova] ibizagranhotel [punt] com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat