Eivissa ha esdevingut una destinació gastronòmica de primer ordre, una proposta que fusiona un ambient paradisíac o amb la delicadesa dels sabors mediterranis i que brinda a locals i visitants la riquesa de l’entorn fent de cada degustació una experiència singular.
A l’epicentre de la vida eivissenca, hi ha el restaurant La Gaia del cuiner Òscar Molina, el restaurant ubicat a l’hotel cinc estrelles gran luxe Ibiza Gran Hotel, l’excel·lència del qual està reconeguda amb una estrella Michelin i dos sols Repsol.
A partir d’aquest mes d’abril, Molina obrirà el seu espai de treball a cuineres i cuiners destacats per compartir-hi els fogons. El primer que hi participarà serà Andreu Genestra, el proper 13 d’abril. D’origen mallorquí i propietari del restaurant homònim, és un dels xefs de les Illes Balears més reconeguts i que, a més, té una estrella Michelin. Després d’un complet procés de formació que el va dur a cuinar en algunes de les cuines més prestigioses del país, com la d’El Bulli, Andreu Genestra va decidir tornar als seus orígens creant un concepte basat a aixecar el culmen degustatiu del producte local. El seu restaurant parteix de traslladar als seus comensals una reinterpretació del menjar mallorquí sota un concepte actual, creatiu i ecològic. Ara, a més, acaba de traslladar el seu restaurant homònim a Llucmajor i serà l’encarregat de la part culinària de Lío, l’antiga discoteca Tito’s de Palma.
L’oferta gastronòmica de la Gaia d’Òscar Molina representa la seva visió més íntima de la refinada, acollidora i discreta hospitalitat d’Eivissa. L’exclusivitat del luxe mediterrani reflectida en una infinitat de detalls allà on miris, amb productes de proximitat convertits en exquisides elaboracions. Aquesta primera gran cita gastronòmica de 4 mans narra la història del producte autòcton balear i pitiús, que troba el seu protagonisme a les aigües del Mediterrani. La gamba vermella, sardines, peix sec i llagosta mostraran el sabor autèntic del nostre mar, en un equilibri únic entre tradició i innovació culinària. Una proposta gastronòmica que recorre les illes de Mallorca i Eivissa obtenint un deliciós resultat.
El menú serà el següent:
Primera trobada
- Croqueta de llagosta
- Papada i hoisin
- Sardina fumada i pebre envinagrat
- Kvass d’ensaïmada
Obra principal
- Ostra, llet de tigre i jalapeño
- Amanida de peix sec
- Aguiat de pèsols verds d’Eivissa, gamba roja, botifarró i herba-sana
- Couland fumat, mojo i anguila
- Nyoquis, vèrtoles i llenguado Vedella mallorquina i salsa turca
Dolçor
- Xirivia, avellanes i cítrics
- Xocolata i maní
Capsa dolça
- Nigul de maracuià
- Dorayaki de cítrics
- Flaó
- Esfera de cafè i avellanes
- Bombó de te negre fumat
Preu: 240 euros per persona. Reserves i més informació al 971 806 806 i a lagaia [arrova] ibizagranhotel [punt] com