La denominació d’origen Pla i Llevant continua amb el cicle de cuina que ret homenatge a escriptors destacats.
La propera cita serà el dijous 30 de maig, a les 20 hores, i tendrà l’escriptor Blai Bonet com a protagonista. L’escenari serà el restaurant Cuit de Palma, en el qual Miquel Calent prepararà un menú maridat amb els vins del celler Armero i Adrover. La selecció de textos anirà a càrrec de la Fundació Mallorca Literària, que farà una tria del poemari Entre el corall i l’espiga, de Bonet.
Així, els assistents podran fer un tast de creacions amb triple ressonància: la poètica, ja que cadascuna de les elaboracions estarà basada en un fragment de l’obra de l’escriptor; l’enològica, ja que es tastaran amb cada elaboració un vi diferent de cellers de la DO Pla i Llevant; i la gastronòmica, amb creacions del propi xef Miquel Calent en base a la paraula de Blai Bonet.
Els plats que es cuinaran i els vins que s’hi maridaran són els següents:
- Ànneres torrades amb salsa d’albercoc, amb el vi Raor 2021 (escumós)
- Olla podrida de marisc i peix, amb Son Ravell 2023 (vi blanc)
- Oblades fregides amb mar i muntanya, amb ¿Cómo? 2022 (vi blanc)
- Timbal de vedella amb salsa d’oruga, amb Collita de Fuits 2021 (vi negre)
- Ginebrada amb cítrics i sorbet de pruna, amb ¿Dónde? 2023 (vi blanc)
El preu del menú complet, amb maridatge inclòs, és de 55 euros. Les reserves es poden fer a través al 871 510 046 o a cuit@nakarhotel.com