Els dies 25 i 26 de setembre, la població mallorquina de Can Picafort acollirà el Concurs Internacional de Cervesa Artesana (CICA). Es tracta de la sisena edició d’aquesta competició, en què hi participen més de 300 cerveses diferents.

La sisena edició del CICA està organitzada per LVG Eventos i Momentos Cerveceros i, a més, té el suport de l’Ajuntamnet de Santa Margalida i l’Associació Hotelera de Can Picafort. Un dels punts diferenciadors d’aquesta edició és la menció especial a la millor cervesera artesana de les Illes Balears. També hi haurà una menció especial a la trajectòria professional. El lliurament de premis es farà el dissabte 9 d’octubre a les 18 hores, durant la celebració de la Beermad, a Madrid (Mercat de la Cervesa Artesana de Madrid).

Fira de la Cervesa Artesanal Balear
Paral·lelament, també acollirà la primera edició de la Fira de la Cervesa Artesanal Balear, aquest acte es farà a la fresca, a la Plaça Marina (zona de vianants del carrer d’Isaac Peral, devora les oficines municipals). Allà, s’hi podran tastar les cerveses artesanes balears presentades al concurs, durant l’horabaixa-vespre del dissabte 25 i el diumenge 26 de setembre, de 18.30 a 23.30 hores.

L’entrada tindrà un cost simbòlic d’1 euro, amb el qual els assistents podran aconseguir un tassó de vidre serigrafiat. Una vegada dins el recinte, amb aquest tassó, es podran visitar els 10 espais de cervesa artesana balear i tastar la que vulguin, a partir de 2 euros la cervesa, que es podran acompanyar amb la proposta culinària de diverses food trucks. Part de la recaptació de les entrades es destinarà a finalitats socials.