/

Concurs Mossegades. Maig 2014

El Concurs Mossegades s’acomiada, no és un adéu, si no un arreveure. Hem gaudit  molt de les vostres receptes  i aquest  mes de maig  volem conèixer els vostres  millors plats que siguin plens d’alegria i festa i que ens quedi un molt bon gust de boca. Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 de maig i sorprent-nos a tots amb la teva millor recepta. El guanyador serà obsequiat amb: PREMIS Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra. Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat

El Concurs Mossegades s’acomiada, no és un adéu, si no un arreveure. Hem gaudit  molt de les vostres receptes  i aquest  mes de maig  volem conèixer els vostres  millors plats que siguin plens d’alegria i festa i que ens quedi un molt bon gust de boca.

Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 de maig i sorprent-nos a tots amb la teva millor recepta.

El guanyador serà obsequiat amb:

PREMIS

  • Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra.
  • Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat d’Gastronòmicament.cat.
  • A més, la recepta guanyadora es publicarà a la portada de Gastronòmicament.cat durant una setmana i es difondrà a través del butlletí i xarxes socials que disposam.

A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar!

Podeu consultar les bases completes del concurs a: http://gastronomicament.cat/concurs-mossegades

Imatge orientativa. Alguns dels productes poden variar segons disponibilitat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat