La recepta guanyadora és: Entrepà de tonyina, anxoves, pebrot i olives, de n’Eduard Lluís Palaus, amb 58 vots!
___________
Arriba el setembre i s’acaben les vacances, de nou tornem a la feina i als estudis, de nou els entrepans ens acompanyen en el nostre dia a dia. Aquest mes volem conèixer els vostres millors entrepans, aquells que per uns instants trenquen amb la rutina diària i ens ajuden a agafar forces.
Publica la recepta al teu blog, omple el formulari d’inscripció que tens més abaix abans de dia 20 de setembre i sorprent-nos a tots amb la teva recepta de gelat. El guanyador serà obsequiat amb:
PREMIS
- Lot de productes gastronòmics de confitura, sobrassades, paté i oli verge extra.
- Una entrevista a l’autor/a que es publicarà a la secció d’Actualitat d’Gastronòmicament.cat.
- A més, la recepta guanyadora es publicarà a la portada de Gastronòmicament.cat durant una setmana i es difondrà a través del butlletí i xarxes socials que disposam.
A partir de dia 21 i fins a final de mes tothom a votar!
Podeu consultar les bases completes del concurs a: http://gastronomicament.cat/
Imatge orientativa. Alguns dels productes poden variar segons disponibilitat.