Arròs negre amb calamar

2 mins de lectura

Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.

Croquembouche

5 mins de lectura

Sin thermomix

Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los

Horiatiki

1 min de lectura

Tallar un cogombre, mig pebrot verd (o vermell) i una ceba mitjana a talls fins. Afegir un tomàquet gros tallat en trossos

Pastís de maduixes amb nata

5 mins de lectura

Primer de tot preparau la base del pastís. Untau un motlle rodó (millor desmuntable) d’entre 20 i 25 cm de diàmetre amb

Cocarrois amb ceba

4 mins de lectura

Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi

Ensaïmada d’albercocs

5 mins de lectura

Primer de tot, feis la massa mare: foneu el llevat premsat en l’aigua. Afegiu-hi la farina de força i mesclau bé tots