Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Mojito de maduixa

1 min de lectura
1

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom

Granada de carabassons

2 mins de lectura

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.

Carpaccio de carabassó

1 min de lectura

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Paella fàcil

1 min de lectura

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Faves ofegades

1 min de lectura

Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.

Porros amb salsa romesco

2 mins de lectura

Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls

Pa miracle

2 mins de lectura

Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora

Brownie clàssic amb amor

2 mins de lectura

En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata

Canelons de mango i mascarpone

1 min de lectura

Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i

Quiche a la italiana

1 min de lectura

Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un

Mil fulls de nata, gerds i mores

1 min de lectura

A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb

Recepta d’amargos

1 min de lectura

Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2