El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per
Aquest 23 d'abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d'un pa original que us pot servir per sorprendre
Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró
Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.
Xuixo de Girona
Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
>Podem començar daurant els pinyons en una paella . Els deixem refredar i mentre,tallem a trossets els alls i l'alfàbrega.