El xató, una recepta tradicional

2 mins de lectura

El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,

Tomàtigues farcides de carn

2 mins de lectura

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que

Recepta de coca de Sant Joan

3 mins de lectura

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per

Pa de Sant Jordi

2 mins de lectura

Aquest 23 d'abril, podeu viure una diada de Sant Jordi especial amb aquesta recepta. Es tracta d'un pa original que us pot servir per sorprendre

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Pa moreno de xeixa

5 mins de lectura

Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.

Llampuga amb pebres

1 min. de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Croquetes de sípia

3 mins de lectura

Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En

Recepta de panellets

9 mins de lectura

La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.

Xuixo de Girona

2 mins de lectura
10

Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso

Canó de tap de cortí amb bolleta de gelat

2 mins de lectura

Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les

1 2 3 6