/

Els quatre majors productors agroalimentaris de Mallorca presenten la marca Som Pagesos

L'objectiu és defensar i promocionar el producte local de fruita i verdura, de proximitat i de temporada, i esdevenir la marca de qualitat referent de l'illa

Els quatre majors productors hortofrutícoles de Mallorca –Agromallorca, Agroilla, Terracor i Es Merca- han presentat la de la campanya publicitària de la marca de qualitat Som Pagesos. La cita va tenir lloc el dilluns 11 de juliol al restaurant Varadero de Palma.

El director de Som Pagesos, Toni Monjo, ha presentat el projecte donant a conèixer els objectius que la marca vol aconseguir: “defensar i promocionar el producte local de fruita i verdura, de proximitat i de temporada, esdevenir la marca de qualitat referent pels productes agroalimentaris mallorquins per liderar la seva producció i promoció i transmetre el valor afegit que aporten a l’economia i a la societat”.

Per la seva banda, Isabel Vicens, en nom dels quatre fundadors de Som Pagesos, ha incidit en els mateixos valors, i ha afegit que “es necessita comptar amb tots els sectors econòmics i socials, per poder créixer junts, sense deixar ningú de costat. Si no és així, el futur econòmic i la sostenibilitat de l’illa estan en perill”. També Vicens va prometre “donar dades de venda del producte mallorquí al final de l’estiu, per animar a més empreses a afegir-se al projecte”.

La campanya de publicitat ha estat produïda per Tàndem Comunicació i l’acte ha estat conduït pel seu director, Roger Gotarrodona. També hi va intervenir Fernando Fernández, director general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les Illes Balears, que ha donat l’enhorabona a tots els impulsors d’aquesta iniciativa, que el Govern dona suport des que es va començar a gestar. També ha destacat la feina de les dones que hi ha darrere, sobretot la gerent de SEMILLA, Georgina Brunet, a qui ha felicitat pel seu esforç i empenta en aquest projecte. Un projecte que està en concordança amb la filosofia del Govern d’impulsar els valors de creixement dels sectors econòmics de l’illa amb la sostenibilitat necessària per garantir un futur pròsper per tots.

La presentació de Som Pagesos ha estat clausurada per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha recalcat la importància de la creació d’aquesta marca de qualitat i diferència al marc del sector agroalimentari, tan important com el turístic a l’hora de créixer i millorar l’economia sostenible de l’illa. A l’acte han assistit representants de tots els sectors i associacions empresarials de l’illa, com també gran part de les empreses agroalimentàries.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat