Ensaïmadart

Amadip.esment ha ideat una original campanya per celebrar el 50è aniversari: l’EnsaïmadArt. Les capses del producte més típic de Mallorca, l’ensaïmada, inspirarà artistes i personatges d’arreu del món amb l’objectiu d’ajudar a la feina de l’entitat i a sensibilitzar i inspirar iniciatives socials, i alhora fer conèixer Mallorca a nivell internacional. Prestigiosos artistes, arquitectes, dissenyadors, fotògrafs, il·lustradors i cuiners (com Carme Ruscalleda, Jordi Labanda, Maria Solivelles, etc.) dissenyen una etiqueta per a les caixes octogonals d’ensaïmades. Els guia una reflexió sobre el món contemporani i el seu paper com a creadors i professionals de la imatge. El personal d’Amadip.esment elabora

Amadip.esment ha ideat una original campanya per celebrar el 50è aniversari: l’EnsaïmadArt.

Les capses del producte més típic de Mallorca, l’ensaïmada, inspirarà artistes i personatges d’arreu del món amb l’objectiu d’ajudar a la feina de l’entitat i a sensibilitzar i inspirar iniciatives socials, i alhora fer conèixer Mallorca a nivell internacional.

Prestigiosos artistes, arquitectes, dissenyadors, fotògrafs, il·lustradors i cuiners (com Carme Ruscalleda, Jordi Labanda, Maria Solivelles, etc.) dissenyen una etiqueta per a les caixes octogonals d’ensaïmades. Els guia una reflexió sobre el món contemporani i el seu paper com a creadors i professionals de la imatge. El personal d’Amadip.esment elabora les ensaïmades en els forns propis, imprimeix les etiquetes en les seves impremtes i les munta en les caixes. Tots els beneficis de les vendes es destinaran a Amadip.esment.

Web: http://www.ensaimadart.com / http://www.facebook.com/Ensaimadart

Latest from Actualitat