La cuinera Margalida Coll ofereix a l'hotel Gran Melià de Mar una oferta culinària de qualitat, basada al 100% en el producte local
Sa Pedrera des Pujol és un restaurant amb encant, ubicat en una antiga pedrera de marès de Sant Lluís
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella Michelin 2019, un guardó ben merescut
Raw and Grill Brasserie és l'aposta culinària de l'Hotel Cort de Palma. Plats amb aliments crus i productes fets al caliu del forn Josper són els atractius d'una proposta
Beatnik ofereix una proposta culinària que combina espècies exòtiques amb sabors de la Mediterrània, Sud-Amèrica i Àsia
El cuiner català Òscar Molina ofereix un passeig culinari interessant a base de combinar la cuina japonesa i peruana amb la mediterrània. Una experiència
El cuiner Andreu Genestra ofereix al restaurant Aromata un espai per gaudir de l'alta cuina de mercat, amb producte fresc i de temporada, en un ambient
La família Torrent Vivó ofereix amb el restaurant Pinzell un espai per gaudir del menjar alhora que ret un homenatge a la pintura.
El restaurant L'Era d'Eivissa combina un espai carregat de tranquil·litat i bona cuina. El restaurant es troba en el recinte de l'agroturisme Can Toni Xumeu,
Cuina selectaCarrer de sant Jaume, 18 Centre/Mallorca/Palma971 71 79 97gloriasantjaume.com[:ca]Obert de dilluns a diumenge [:en]Open from Monday to Sunday.[:es]Abierto de lunes a
El restaurant Botànic de Palma convida a assaborir la cuina d'una manera pausada, des del matí fins a la nit ja que la cuina és
Al restaurant Es Rebost de Can Prats hi podeu assaborir els millors plats de la cuina tradicional d'Eivissa
Una selecta proposta carregada d'elegància culinària amb uns plats que combinen els millors ingredients de Mallorca amb aliments de fora de
Des de l'any 1982, la família Bonet ofereix una carta basada en la cuina tradicional eivissenca, en la qual no hi falten
En aquest restaurant hi trobareu propostes delicioses i una carta reduïda però amb opcions a bastament per fer contents els paladars més
Hi hem tastat bons plats com l'arròs venere amb formatge de Menorca, la tonyina amb cacauets coents, el bric de brie amb
L'elegància i el bon gust són símbols del restaurant Fera de Palma. Un espai creat per Ivan Levy i el cuiner Simon
Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina suggerent i selecta en un ambient

