Festes de Sant Roc a Porreres

El poble de Porreres a través del batle, Bernat Bauçà, us convida a les festes patronals de Sant Roc. Del 9 al 16 d’agost podreu gaudir de diferents activitats com el concurs de paelles, la torrada, com també de grans actuacions musicals, a més d’un centenar d’actes organitzats. – El programa de les festes de Sant Roc de Porreres inclou diferents actes relacionats amb la gastronomia. En podeu destacar algun? – Sí, tot i que s’ha de dir que en tema de gastronomia, té més nom la Fira. Tot i això, per les festes de Sant Roc podem destacar el concurs de paelles i

El poble de Porreres a través del batle, Bernat Bauçà, us convida a les festes patronals de Sant Roc. Del 9 al 16 d’agost podreu gaudir de diferents activitats com el concurs de paelles, la torrada, com també de grans actuacions musicals, a més d’un centenar d’actes organitzats.

– El programa de les festes de Sant Roc de Porreres inclou diferents actes relacionats amb la gastronomia. En podeu destacar algun?
– Sí, tot i que s’ha de dir que en tema de gastronomia, té més nom la Fira. Tot i això, per les festes de Sant Roc podem destacar el concurs de paelles i la torrada al Parc de n’Hereveta en la qual hi assistiran més de 4.500 persones i hi participaran tots els bars del poble.

“La torrada del dia 11 és l’acte més destacat de les festes”

– Segons tenim entès, la torrada del dia 11 és una fita molt important per al poble, per què?
– Efectivament, és l’acte més destacat de les festes i és una mostra gastronòmica que compta amb la participació de tothom. Ja fa més de 30 anys que l’organitzam al Parc i cada vegada compta amb més participació. En un començament foren 300 les persones que hi participaren i per a dissabte 11 d’agost en seran 4.500.

– A més, heu organitzat concerts de molta qualitat: Antònia Font, Marea, Paco Ibánez, és podria dir que el més bo de l’escena musical se sentirà a Porreres…
– Des de fa uns anys Porreres ha sembrat un estil de concert que té renom a l’illa amb unes característiques que el fan especial i que tothom espera. Aquests dies sonaran artistes com el cantautor valencià Paco Ibánez (dia 9), Marea (dia 10) o el concerts d’Antònia Font, Obrint Pas, Els Catarres, Els Amics de les Arts (dies 13 i 14). Aquestes actuacions d’artistes reconeguts es combinen amb grups locals i cantants de prestigi de Porreres, com Joan Martorell, per esmentar-ne algun exemple,  com també la revetla de dia 16. Us recoman que mireu bé el programa per estar-ne ben assabentats.

– Què trobaran durant les festes els visitants de Porreres?
– Molta qualitat, varietat amb actes esportius i culturals interessants i, sobretot, amb molta participació.

– Per organitzar tants i tants d’actes per a totes les edats i gustos, ha estat necessària la col·laboració del poble?
– Clar, no seria posible sense la col·laboració de totes les entitats, tant esportives com culturals amb molta gent implicada i que s’ha tirat al carrer. Hi ha molta feina de coordinació però la col·laboració és molt important.

– Per tant, es pot dir que Porreres és un poble viu i dinàmic?
Exactament, són mes de 30 entitats que es mouen al municipi. Quan començam amb el programa tenim 30 activitats i pareix que no fem res, però amb les aportacions de la gent hem arribat a superar la xifra dels 100 actes. Us convidam a gaudir d’aquestes festes en tots i cada una de les activitats. Salut i molts d’anys!

Podeu consultar el programa complet d’activitats a: http://www.porreres.cat/wms/ofo/imgdb//archivo_adj238559.pdf

Latest from Actualitat