El restaurant Flanigan tornarà a ser l’escenari d’una gran cita culinària. Els protagonistes seran Simon Petutschnig i Sergio Aymami, que prepararan un menú en el qual el mar en serà el protagonista.

Tendrà lloc el dimecres, 26 de maig, a les 14 hores, a l’espai superior de Flanigan, a Port Portals (Calvià). L’activitat gastronòmica està organitzada per Gastroevents Balears se centra en els quatre elements. La primera jornada, celebrada el mes de novembre passat, va tenir la terra com a protagonista i la del mes de maig se centrarà en el mar. Més endavant s’organitzaran les que se centraran en el vent i el foc.

Joan Arnau, responsable de Gastroevents Balears, explica que és una microactivitat, amb places limitades no sols per la covid-19, sinó perquè volen oferir una experiència de qualitat i que els cuiners, forners o pastissers que hi participen es puguin concentrar-se en el producte al màxim i, així, oferir una experiència única. Les inscripcions es poden fer al restaurant Flanigan (971 67 91 91) o a través de les xarxes socials de Gastroevents Balears.

Serà un menú sorpresa que es dividirà en 3 snacks, 2 entrants, 2 principals, 2 postres i els petit fours.

Simon Petutschnig
El xef Simon Petutschnig va néixer a Àustria el 1978. Des del novembre de 2017 és el responsable del restaurant Fera de Palma, que s’ha convertit en un referent de l’alta cuina a la capital balear. Abans va passar pels fogons de l’hotel Sant Francesc, també ha estat xef executiu i soci de Carinthian de la vila de Eberstein (Àustria). A més a més, ha treballat amb diversos xefs amb estrella Michelin com  Paco Pérez, al restaurant Miramar, i amb Jordi Vilà, al restaurant Alkímia. El seu estil culinari destaca per fusionar la calor i la passió de la Mediterrània amb l’ànima d’Àsia.

Sergio Aymami
El forner Sergio Aymami és francès. Va aprendre la gastronomia a Borgonya, i va treballar principalment com a pastisser a diferents restaurants gastronòmics i hotels de luxe a la Costa Blava, Gal·les, Anglaterra i Barcelona, on també va tenir l’ocasió d’endinsar-se al món de la fleca i brioixeria, i en va perfeccionar la seva tècnica. Quan es va instal·lar a Madrid, amb Fernando Perez Arellano, també va fer de pastisser i després com a segon de cuina, moment en el qual, el restaurant rep la seva primera estrella Michelin .Després d’un temps per França, va tornar a Mallorca per continuar fent feina amb Arellano. L’any 2018 va inugurar el forn Rústic de Binissalem, juntament amb María Cañizales.