Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Recepta. Escaldums de pollastre

3 mins de lectura

/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Pollastre amb albercocs secs

1 min de lectura

Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...

Escaldums

1 min de lectura

Tallam el pollastre en 8 porcions i en lloc de posar-hi sal hi afegim mica del producte Ametla+ de Mallorca.

Després tallam les

Llom amb xampinyons ecològics

1 min de lectura

Començarem tallant la part blanca del manat de ceba tendra en juliana i el posarem a sofregir dins una greixonera.

En tenir

Hamburguesa completa

1 min de lectura

Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre

Llomillo farcit de llagostins

2 mins de lectura

Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

Tombet amb llom

1 min de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau