* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!
1. Tallarem la ceba en
Tallem la carabassa a daus regulars i l'amanim amb un bon rajolí d'oli d'oliva una mica de sal i una punta de
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.
Aquesta recepta és molt, molt senzilla i va molt bé com a primer plat.
Hem de posar dins el tassó els porros i