El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
Mojito de maduixa
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.
En un got, esclafar amb una mà de morter una llima tallada en vuit trossos i tres culleradetes de sucre. Acte seguit,
És un pastís en quatre passs: pasta de full, flam, nata i maduixes.
Vinagreta de maduixa:
Tallau en petit les maduixes, afegiu-hi sal, pebre bo, la meitat del suc de llimona, i l'oli.
Amanida de ruca, fruita i parmesà
Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de pinya i maduixa
Tallar 500 g de maduixes en 2 o 4 trossos i barrejar-les amb 8 cullerades de sucre fins que comenci a fer-se
Tallarines de mango amb salsa de maduixa
Talleu un mango en llàmines fines i cada làmina en tires. Poseu un grapat d'aquestes tallarines en un plat de manera que
Tallar 500 g de maduixes en 2 o 4 trossos i barrejar-les amb 6 cullerades de sucre fins que comenci a fer-se
Separam les clares dels rovells d’ou i muntam les clares a punt de neu. En un bol mesclam la farina, el sucre,
Triturau la polpa de mango i posau-la al foc amb 50 g de sucre i la meitat del suc de llimona. Coeu-la
Primer de tot heu de preparar el farciment: netejau les maduixes i deixau-les degotar dins un colador. Eliminau-ne els capolls i feis-ne
Primer de tot preparau la base del pastís. Untau un motlle rodó (millor desmuntable) d’entre 20 i 25 cm de diàmetre amb
Triturem les maduixes, prèviament tallades a trossos, i els gerds, juntament amb el sucre llustre, el marc de cava i les gotes
Congeleu un quilo de maduixes. Quan estiguin congelades, afegiu-hi 30 g de sucre i 100 ml de nata líquida. Tritureu-ho. Deixeu el
Tallar una fulla de massa filo en 2 tires. En una tira de massa filo pintada amb mantega, posar melmelada de maduixa
Maduixes invertides
-Capolam les galetes, mesclam la mantequilla fins que formi una pasta homogènea, li donàm forma i l'introduim dins la gelera fins que