Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Espinagada
Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...
Una recepta ideal per aquestes festes
Calamarata
/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora
Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és
Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.
El salmó és un peix molt greixós i, per
Calamars a la planxa amb all i julivert
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net
Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.
Després, dins una greixonera mitjana
Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

