Barquetes de bacallà marinat

1 min. de lectura

Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24

Espaguetis amb tinta de sípia

2 mins de lectura

/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta

Espinagada

5 mins de lectura
2

Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.

Còctel de gambes

2 mins de lectura

Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga

Calamarata

1 min. de lectura

/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.

Peix escabetxat

1 min. de lectura

El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora

Orada a la sal amb Thermomix

1 min. de lectura

Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta

Bacallà amb mel i mostassa

1 min. de lectura

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és

Salmó a la planxa

1 min. de lectura

Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.

El salmó és un peix molt greixós i, per

Sípia amb ceba

1 min. de lectura

Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.

Després, dins una greixonera mitjana

Llomillo farcit de llagostins

2 mins de lectura

Preparació del farcit:
Sofregim la ceba en una paella. Hi afegim els llagostins i els salpebram. Quan agafin color, hi afegim la farina

Torrades d’escalivada

1 min. de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli