Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Lasanya de rovellons

1 min de lectura

Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites

Amanida de pasta amb alvocat

1 min de lectura
1

Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El

Espaguetis amb tinta de sípia

2 mins de lectura

/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta

Calamarata

1 min de lectura

/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.

Pasta amb cervesa i salsitxa

2 mins de lectura

Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...

Ensalada amb pasta i paté d’olives

1 min de lectura

Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.

Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els