Ana Casanova, professora del CETT-UB, proposa una recepta per fer durant aquests dies de confinament: pasta amb carbonara de carbassó
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
>Podem començar daurant els pinyons en una paella . Els deixem refredar i mentre,tallem a trossets els alls i l'alfàbrega.
Recepta de canelons de bolets
Un plat ideal per aquestes festes
Netegeu bé els bolets i escorreu-los bé.
Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites
Amanida de pasta amb alvocat
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Recepta: Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola
En un bol gros barrejam el puré de carbassa amb la farina, l'ou, un pessic de sal, la mantega i una mica
Una recepta ideal per aquestes festes
Calamarata
/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els