Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.
Bullit de peix
El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Croquetes de xampinyons
Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200
Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all
Espinagada
Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.
Recepta: Nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola
En un bol gros barrejam el puré de carbassa amb la farina, l'ou, un pessic de sal, la mantega i una mica
Una recepta deliciosa per la qual tornareu bojos.
Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.
A continuació, pelau
Preparació de la picada:
Picarem a daus el gingebre ben fi amb el ganivet, l´all i el pebre coent. Barrejarem amb oli
Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

