Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .
Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu
Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Barrejau la margarina amb el colacao fins que quedi una crema de cacao (millor amb el robot o la batedora). Mirau el
A- El Pastís:
1.- Escalfa el forn a 180º funció ventilador.
2.- Posa en un bol els rovells amb el sucre fins que queden
Gotets de mousse de xocolata
2 mins de lectura
5 Pels gots de xocolata:
Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en
Primer prepararem els xiles caramel·litzats. Per això, tallem els xiles en tires fines.
Elaboració de la base de la tarta:
Pre-escalfar el forn a 180º
Fondre la mantega i reservar.
Al robot triturar tots els ingredients de la
Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2
Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan
En una olla posar a bollir cinc gots i mig de llet amb mig got d'aigua, un got d'arròs, nou cullerades de
Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur
Barrejar una llauna de llet condensada amb tres cullerades de cacau en pols. Posar a calentar a foc lent sense parar de
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,