Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Espanyol Europeu. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El restaurant Tapas Bar de Canyamel (Mallorca) es renova gràcies a la incorporació del cuiner José Miguel Martínez.

El  nou xef comenta que la cuina “és imaginar, jugar i gaudir”, per això repassa el millor de la cultura de les tapes per aportar-hi la seva visió i creativitat, una formació que ha après amb els germans Roca, Albert Adrià i Virgilio Martínez i Robert Ortiz (Lima Fitzrovia).

La nova carta de Tapas Bar ofereix receptes sorprenents, típiques i variades com la versió pròpia de la truita de patates, les croquetes de bullit, embotits ibèrics, el bacallà al pil-pil, com també l’ensaïmada planxada amb sobrassada o el flamenquí de filet trufat i gamba de Sóller.

El restaurant Tapas Bar és obert cada dia, de 18 a 23 hores. Podeu reservar taula i saber-ne més informació a: https://tapasbyparkhyattmallorca.com