Se celebrarà del dia 30 de març al 2 d'abril
Se celebrarà del dia 30 de març al 2 d'abril
S'ha imposat als quinze finalistes en un concurs molt disputat, celebrat a
El celler Can Coleto ha obtingut sis medalles per els seus vins
Cuina catalanaCarrer de Josep Rovira, 27, 08770 Sant Sadurní d'Anoia, BarcelonaCatalunya/Sant Sadurní d'Anoia93 891 00 32www.calblay.com35
El restaurant Es Taller de Valldemossa està dirigit pel cuiner Nicolau Aubert. En aquest antic taller mecànic, hi
Cuina creativa/TapesCarrer de Can Fortuny, 5Centre/PalmaRomàntic971 21 49 0512-20 euros[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open from Tuesday
El Bar Restaurant Es Pont de Puigpunyent és tot un emblema al municipi
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer del Pes de sa Farina, 8Centre/Mallorca/PalmaRomàntic971 21 47 4225-35 euros[:ca]Obert de dimarts a
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.