Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
El nutricionista i professor de la Universitat Carlemany (Andorra) aposta per recuperar
L'Obreria i l'Ajuntament han organitzat un programa ben complet de propostes
L'antiquari Pep Rubio ha fet de Marilin un cafè de referència, amb una selecta carta gastronòmica.
Aquest establiment va obrir l'any 2016 i ofereix una carta fresca, amb plats com hamburgueses (de
Un dels punts de referència per menjar un bon llonguet o ensalada és la cafeteria es
El restaurant de l'Hotel Bendinat és un espai molt acollidor i càlid que té la mar de Portals Nous
Es troba a prop d'un penya-segat de Llucmajor, en direcció al Cap Blanc, i hi podeu gaudir d'una
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Primer tallam molt fina la ceba, escalfem d'una cassola l'oli i la mantega i hi afegim la ceba i la ofegam fins
Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i