Restaurant Can March

Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de València, 7Llevant/ManacorCelebracions i grups/Romàntic971 55 00 0220-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Al vespre només

Restaurant Can Josep

Cuina catalanaAvinguda Catalunya 4, 43785 Bot, TarragonaBot/Catalunya977428240www.canjosep.com25 euros[:ca]de 13a 15.30h i de 20.30h a 22.30h. Descans

Gelats Paco

Gelats Paco és una de les gelateries més populars de Palma. Va ser fundada l'any 1950 per Francisco Aznar i

Bar Boya

TapesCarrer del Miracle, 8.Centre/Palma971 07 64 328-12 euros[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open Tuesday to SaturdayObert a

Granada de carabassons

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.

Tomàtigues farcides de carn

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que

Carpaccio de carabassó

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Mojito de maduixa

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom