L'acte central serà dia 10 de juny, però s'han preparat activitats que abasten tot el mes de juny
L'acte central serà dia 10 de juny, però s'han preparat activitats que abasten tot el mes de juny
La companyia ha desmentit que mai s'hagi cobrat pel transport d'ensaïmades en
Se celebren del 9 al 18 de juny i la tradició gastronòmica
L'Aula Gastronòmica de la Fundació ACA ha reconegut la trajectòria de docents
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de València, 7Llevant/ManacorCelebracions i grups/Romàntic971 55 00 0220-30 euros[:ca]Dilluns tancat. Al vespre només
Cuina catalanaAvinguda Catalunya 4, 43785 Bot, TarragonaBot/Catalunya977428240www.canjosep.com25 euros[:ca]de 13a 15.30h i de 20.30h a 22.30h. Descans
Les tapes i la carn són els principals reclams d'aquesta taverna que dirigeix el cuiner Igor
Gelats Paco és una de les gelateries més populars de Palma. Va ser fundada l'any 1950 per Francisco Aznar i
TapesCarrer del Miracle, 8.Centre/Palma971 07 64 328-12 euros[:ca]Obert de dimarts a dissabte[:en]Open Tuesday to SaturdayObert a
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.
Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom