El Pas de l’Estudiant és el darrer projecte de recuperació de Josep Grau, amb el qual demostra la seva implicació amb el territori i amb la vinya
El Pas de l’Estudiant és el darrer projecte de recuperació de Josep Grau, amb el qual demostra la seva implicació amb el territori i amb la vinya
Esporles acollirà aquesta cita anual el diumenge 6 d'octubre, i dissabte hi
La seva terrassa té un punt màgic. És molt agradable i és ideal per
Antoni Pinya i Sebastià Cruellas han rebut les medalles d'or de 2024
Cuina gallega/TapesCarrer de Blanquerna, 8Blanquerna/Palma971 90 86 0615-20 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayHi
Aquí hi podeu menjar tapes, taules d'embotits, formatges i conserves selectes. També hi podeu esmorzar, fer-hi
L'especialitat culinària del Mood Beach Restaurant de Portals és el peix fresc.
El bar Can Piquer de Santanyí és un dels punts de trobada per als residents del
El cuiner Bartomeu Cólero prepara els plats del Restaurant de Canet d'Esporles.
La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.