Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
L'Obreria i l'Ajuntament han organitzat un programa ben complet de propostes
El nutricionista i professor de la Universitat Carlemany (Andorra) aposta per recuperar
Des de l'any 2013, el petit restaurant Daruma de Palma s'ha convertit en un referent de la cuina
El local va obrir les portes l'any 2015 i des de llavors no ha fet més que sumar
La terrassa és ideal per gaudir dels vespres calorosos d'estiu
Cuina catalanaPlaça Roser, 1, 17531 Gombrèn, GironaCatalunya/Gombrèn972 73 04 04www.fondaxesc.com45 euros[:ca]De13 a 15.30 h, de 21
El restaurant Es Garbell és un espai on hi trobareu plats casolans, fets amb amor, temps i dedicació.
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
Pesarem l'aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem el foc i esperarem que bulli.
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Triturau la polpa de mango i posau-la al foc amb 50 g de sucre i la meitat del suc de llimona. Coeu-la
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!