Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
El nutricionista i professor de la Universitat Carlemany (Andorra) aposta per recuperar
L'Obreria i l'Ajuntament han organitzat un programa ben complet de propostes
Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
Cuina catalanaCasa el Forn. Su (Riner) - 25287 El Solsonès (Lleida)Catalunya/Su973480618www.hostaldesu.com20 euros[:ca]de 13a 15.30h i de
El local es divideix en diferents espais i pot donar cabuda a més de 280 persones.
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer del Congre, 26Cala Estància/PalmaRomàntic871 23 80 91www.zeepalma.com/35-50 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat[:en]Monday and Tuesday
RostidoriaPlaça Progrés, 23Palma/Santa CatalinaMenú del dia/Romàntic670 60 33 6025-30 euros[:ca] Diumenge i dilluns vespre tancat [:en]Closed
Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits,
Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim
Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt
En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).
Pels gots de xocolata:
Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en