Casa Júlio

Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open

Restaurant Hostal el Forn de Su

Cuina catalanaCasa el Forn. Su (Riner) - 25287 El Solsonès (Lleida)Catalunya/Su973480618www.hostaldesu.com20 euros[:ca]de 13a 15.30h i de

Nimos

El local es divideix en diferents espais i pot donar cabuda a més de 280 persones.

Zee Restaurant

Cuina creativa/Cuina selectaCarrer del Congre, 26Cala Estància/PalmaRomàntic871 23 80 91www.zeepalma.com/35-50 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat[:en]Monday and Tuesday

Restaurant Ublo

RostidoriaPlaça Progrés, 23Palma/Santa CatalinaMenú del dia/Romàntic670 60 33 6025-30 euros[:ca] Diumenge i dilluns vespre tancat [:en]Closed

Amanida de fessols

Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits,

Recepta Cookies amb xocolata

Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per

Vinagreta de maduixa

Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim

Rap amb llenegues

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Cassoletes Margarita

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).