Restaurant Can Reus

ArrosseriaCarrer de Cecili Metel, 14Centre/PalmaCelebracions i grups/Menú del dia971 78 01 8620-25 euros[:ca]Obert de dilluns a

L´Antiquari

Amanides/CafeteriaCarrer d´Arabí, 5Centre/Palma971 71 96 876-12 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayAntiga tenda d’antiguitats

Cafè La Tertúlia

Com indica el nom d'aquest cafè, La Tertúlia convida a compartir moments, a parlar mentre es

Restaurant La Barraca del Delta

Cuina catalanaAvinguda Sant Jaume, 4, 43870 Amposta, TarragonaAmposta/Catalunya977261097www.labarracadeldelta.com30 euros[:ca]de 13 a 15.30h nit tancat. Descans setmanal:

Arròs amb conill i cargols

Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem

Brigadeiro

Barrejar una llauna de llet condensada amb tres cullerades de cacau en pols. Posar a calentar a foc lent sense parar de

Angules falses

Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat