Es Llombards torna a ser escenari d'un acte ben interessant, de caràcter festiu i ben lligat a la pagesia
Es Llombards torna a ser escenari d'un acte ben interessant, de caràcter festiu i ben lligat a la pagesia
Hi participen 14 restaurants d'arreu de l'illa, del 3 al 12 de
La Universitat de les Illes Balears i els consell regulador d'aquest embotit
Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
PamboliCarrer de la Constitució, s/nMontuïri/Pla971 64 60 496-12 euros[:ca]Obert de dimarts a diumenge[:en]Open Tuesday to SundayConegut
S'hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com
Cuina brasileraFederico García Lorca, 4El Terreno/Mallorca/Palma871 80 48 9320-30 euros[:ca]Tancat: Dimarts i diumenge vespre[:en]Closed: Tuesday and
El santuari de Sant Salvador d'Artà també hi guarda un restaurant familiar. La família Ginard -
Pesarem l'aigua i el saïm i els posarem dins una olla (millor que sigui grossa), encendrem el foc i esperarem que bulli.
Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Elaboració de la base de la tarta:
Pre-escalfar el forn a 180º
Fondre la mantega i reservar.
Al robot triturar tots els ingredients de la
Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
Barrejar la mateixa quantitat de beixamel espessa (en la que s'haurà possat una ceba picada fregida i que s'haurà fet amb meitat