Només cal una bona organització i dedicar unes estones curtes en els dies anteriors
Només cal una bona organització i dedicar unes estones curtes en els dies anteriors
Hi participen 12 restaurants que serviran plats amb aquest ingredient, del 22
Hi trobareu molta varietat de plats, com ara plats de pasta, arrossos i, també
Un esmorzar amb identitat menorquina per gaudir aquest cap de setmana
Són molts els que visiten el Bar Nou d'Eivissa per assaborir les tapes i plats casolans
Cuina selectaCarrer d'Alfons el Magnànim, 25El Amanecer/PalmaMenú del dia971 59 57 8210-12 euros[:ca]Obert de dilluns a
Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina
Raúl i María Fernanda han creat aquest restaurant, però seguint un concepte de gastrobar. Hi trobareu
El restaurant Urbà és el concepte més bristot del cuiner Santi Taura a l'hotel El Llorenç de Palma. Hi ofereix plats diversos
Un plat ideal per aquestes festes
Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents