Bar Nou Eivissa

Són molts els que visiten el Bar Nou d'Eivissa per assaborir les tapes i plats casolans

Reset

Cuina selectaCarrer d'Alfons el Magnànim, 25El Amanecer/PalmaMenú del dia971 59 57 8210-12 euros[:ca]Obert de dilluns a

Posada del Marquès

Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina

Entre2Mares

Raúl i María Fernanda han creat aquest restaurant, però seguint un concepte de gastrobar. Hi trobareu

Recepta d’amargos

Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2

Còctel de gambes

Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga