Antoni Pinya i Sebastià Cruellas han rebut les medalles d'or de 2024
Antoni Pinya i Sebastià Cruellas han rebut les medalles d'or de 2024
La seva terrassa té un punt màgic. És molt agradable i és ideal per
Es troba a primera línia i té molt d'espai, tant a l'interior
Miguel Pérez i Mercè Dalmau varen decidir fer el seu somni realitat:
L'any 2017 va ser guardonat amb el Premi Pastisser de l'Any 2016 per l'Associació de Periodistes
En aquest antic casal datat del segle XV hi podem menjar diferents opcions culinàries.
Cuina catalanaAvinguda Sant Jaume, 4, 43870 Amposta, TarragonaAmposta/Catalunya977261097www.labarracadeldelta.com30 euros[:ca]de 13 a 15.30h nit tancat. Descans setmanal:
Gràcies a la bona cuina de na Margalida i el bon servei den Jaume, l'Antic Celler
El restaurant Talent de Campanet ofereix una selecta proposta culinària creativa, que parteix de la tradició
Els bunyols se solen menjar sucant-los en sucre. També són molt bons amb una xocolata desfeta.
Atreviu-vos a fer aquest gelat! Ideal per l'estiu
En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,