El nutricionista i professor de la Universitat Carlemany (Andorra) aposta per recuperar aquest model dietètic
El nutricionista i professor de la Universitat Carlemany (Andorra) aposta per recuperar aquest model dietètic
L'Obreria i l'Ajuntament han organitzat un programa ben complet de propostes
Es farà a Palma els dies 29 i 30 de gener
Les pizzes de pasta fina i la pasta són els principals reclams d'aquest restaurant familiar. La
La seva terrassa té un punt màgic. És molt agradable i és ideal per compartir moments amb amics
La família Gelabert regenta la Pastisseria Real de Palma des de l'any 1974. És popular per les ensaïmades i altres
Hi trobareu diferents opcions, des d'entrepans i amanides a plats de carn i antipasta
S'hi ofereix una proposta variada en la qual hi destaquen els plats de cuina mallorquina, com
1.- Si no tens la carabassa torrada, fes-ho ara.
2.- Mentrestant, si vas a fer el pastís amb motlles d’emplatar, folra’ls amb
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
Els bunyols se solen menjar sucant-los en sucre. També són molt bons amb una xocolata desfeta.
En primer lloc, i amb 24 hores d'antel·lació, preparem la massa mare. Barregem la farina, l'aigua i el llevat, ho pastem i
Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra