Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Una opció premium de la DO Terra Alta (Catalunya), elaborada la varietat
El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a
És el responsable de The Van Bar i del bar s’Avinguda d’Alaró
El restaurant Voro es troba a l'hotel Park Hyatt Mallorca, a Canyamel (Capdepera) i ha rebut l'estrella
La propietària i xef actual és Maribel Moll, que ha canviat el concepte anterior (un bistrot francès),
El local és petit, però molt acollidor. Tot i això, Cantina Panzá té una terrassa a la Rambla,
Hi trobareu una proposta selecta amb toc d'autor, basada en la cuina mallorquina.
Arrosseria/Cafeteria/Cuina mallorquina/TapesCarrer de Sant Jaume, 2Llucmajor/Migjorn/s'Estanyol971 64 15 17www.canamarola.com20-30 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a
Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.