Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de l’esdeveniment
El consumidor aposta per la frescor i creu que un menor temps
Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en
El restaurant Ca na Miquela de Vilafranca destaca per fer plats de cuina
El denominador comú és que són fetes amb carn de porc negre de Mallorca i pa de coca
Cuina catalanaCtra. de la Deu, s/n, Carretera la Deu, 17800 Olot, GironaCatalunya/Olot972 26 10 04 /
Carretera de Manacor, km 31Mallorca/Montuïri/Pla971 16 15 0225-30 euros[:ca]Dimarts tancat[:en]Closed on Tuesday [:es]Martes cerradoEl restaurant Puig
Una exquisita proposta a base de peix i marisc fresc.
Els aliments ecològics i els productes de proximitat són el pal de paler d'aquest del restaurant
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.
En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a
Untar en el pa (recomano brioix) maionesa. Per capes, posar enciam (tallat ben fi), 2 talls de formatge de cabra, ou dur
Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el
Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de poma i uns