Està organitzat per Som de Mallorca i té el suport de la Fundació Calvià 365
Està organitzat per Som de Mallorca i té el suport de la Fundació Calvià 365
Totes les tapes es podran tastar del 5 al 9 de novembre
El restaurant L'Era d'Eivissa combina un espai carregat de tranquil·litat i bona cuina. El restaurant es troba en el
Amb l'arribada de la calor i de l'estiu, el Bar Casetas de Camp de Mar (Andratx) torna a obrir les
TapesCarrer Marina, 55Ciutadella/Menorca971 38 00 0215-20 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday to Sunday[:es]Abierto de
Cuina catalanaAvinguda de Can Marcet, 36, Gestión Académica de la Universidad de Barcelona, 08035 Barcelona, EspanyaBarcelona/Catalunya934280777
L'Hotel Restaurant es Forn Nou ens ofereix una cuina de temporada, a partir de menús especials.
Peleu les llimones fent atenció a treure només la pell i no la part blanca de la llimona.
Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a
Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...
Barrejar escarola amb pollastre cuit tallat. Amanir amb una vinagreta feta amb tres cullerades d'oli, una de vinagre, una culleradeta de melmelada
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Una recepta deliciosa per la qual tornareu bojos.