Només un 35% de les gestants de l'Estat espanyol són abstèmies durant tot l’embaràs
Només un 35% de les gestants de l'Estat espanyol són abstèmies durant tot l’embaràs
És la cuinera del restaurant Es Foraster de Palma
L'expert en gastronomia Jaume Fàbrega explica que en l'edat mitjana era un
El 13 de setembre Palma acollirà la 2a Festa de la Pastisseria
Hi podeu fer un vermut, una cervesa o una copa. També hi podeu dinar o sopar,
A més, hi ha amanides, trempó, pitreres de pollastre a la planxa i popetes a la siciliana. Tot i
A la ciutat de Manacor, hi trobareu Brusca Brewpub, un espai on Neus Llopis i Miquel Gelabert fan
El Marino és un restaurant que es troba al barri del Portitxol de Palma. Hi trobareu
El local va complir 100 anys l'any 2018, una història que va començar l'any 1918 gràcies a
Feis primer la salsa de magrana: posau tots els ingredients dins una cassola alta i feis bullir el conjunt fins que vegeu
Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.
La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós
Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins
Barrejar 200 g de fessols cuits amb un tomàquet gran, un pebrot verd mitjà i una ceba tendra mitjana tallats ben petits,
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona