El Olivo Restaurant

Una selecta proposta carregada d'elegància culinària amb uns plats que combinen els millors ingredients de

Can Piquer

El bar Can Piquer de Santanyí és un dels punts de trobada per als residents del

Sa Fonda de Muro

Cuina mallorquina/RostidoriaCarrer Sant Jaume, 1Muro/Raiguer971 537 96512-18 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open from Monday to Sunday[:es]Abierto

Moga 90

Cuina selecta/TapesCarretera de Valldemossa, 18Palma/s'EscorxadorMenú del dia971 20 82 2418-25 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Mojito de maduixa

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom

Carpaccio de carabassó

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Tomàtigues farcides de carn

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que