Hi trobareu una proposta senzilla i saborosa amb vegetals, verdures, tubercles, flors i fruites de temporada,
Hi trobareu una proposta senzilla i saborosa amb vegetals, verdures, tubercles, flors i fruites de temporada,
RostidoriaCarrer de Jafudà Cresques, 16Palma/Parc de les Estacions971 75 48 1812-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l'aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la
Arrosseria/CafeteriaCarrer del bisbe Maura, 6Aragó/PalmaMenú del dia971 77 10 6310-15 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday
Cuina catalanaMajor, 4. Cambrils dels PirineusCambrils dels Pirineus/Cantonigròs/Catalunya93 852 51 24www.calignasi.com35 euros[:ca]De dt. a dg., de
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .
Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
Un plat ideal per aquestes festes
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga