Bellaverde Restaurant

Hi trobareu una proposta senzilla i saborosa amb vegetals, verdures, tubercles, flors i fruites de temporada,

El Viejo Vizcacha

RostidoriaCarrer de Jafudà Cresques, 16Palma/Parc de les Estacions971 75 48 1812-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open

La Balanguera

Arrosseria/CafeteriaCarrer del bisbe Maura, 6Aragó/PalmaMenú del dia971 77 10 6310-15 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday

Restaurant Ca l’Ignasi

Cuina catalanaMajor, 4. Cambrils dels PirineusCambrils dels Pirineus/Cantonigròs/Catalunya93 852 51 24www.calignasi.com35 euros[:ca]De dt. a dg., de

Torró de nata amb nous

Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .

Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu

Còctel de gambes

Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga