Tomàtigues farcides de carn

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que a part de ser boníssimes, ens faran quedar sempre molt bé.

Fornet de la Soca

Tomeu Arbona és el creador d'aquest forn que fa autèntica arqueologia gastronòmica.

Casa Júlio

Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open

Restaurant Arume

JaponèsCarrer de Sant Miquel, 83Palma/Parc de les Estacions971 21 41 21www.arume-sushi.com15-35 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte.

El Chiringuito

Arrosseria/TapesCarrer de Miquel Pellissa, 1Mallorca/Palma/s'ArenalBeach Club971 74 56 7220-25 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en] Open from

Posada del Marquès

Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina

Carpaccio de carabassó

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Granada de carabassons

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.

Paella fàcil

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.