El restaurant Voro, amb dues estrelles Michelin, reobre les portes el 17 de març amb el xef Àlvaro Salazar al capdavant
El restaurant Voro, amb dues estrelles Michelin, reobre les portes el 17 de març amb el xef Àlvaro Salazar al capdavant
El concurs de cuina de joves promeses es complementarà amb tasts sensorials,
Aquest aliment s'empra com a substitut de la carn en moltes dietes
Els vins Armero Adrover Vinicultors seran els protagonistes de la vetlada
Cafeteria/PamboliCarrer Safareig, 16Mallorca/Palma/Son CanalsMenú del dia871 95 54 606-10 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte, de 7
Cuina catalanaCtra. de la Deu, s/n, Carretera la Deu, 17800 Olot, GironaCatalunya/Olot972 26 10 04 /
Els plats més representatius de la cuina mallorquina són l'especialitat del Restaurant Montimar d'Estellencs, com la
És un restaurant de cuina tradicional mediterrània amb productes propis naturals i de temporada. Tenen hort
Cerveseria/Cuina selectaCarrer de Bartomeu Pou, 18Blanquerna/PalmaCelebracions i grups871 95 69 2315-30 euros[:ca]Diumenge tancat[:en]Closed on Sunday[:es]Domingo cerradoCerveses,
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.