Fellini

Pizzes i pastaCarrer de Bernat de Santa Eugènia, 30Raiguer/Santa Maria del Camí971 62 09 7612-15 eurosObert

Posada del Marquès

Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina

Bodega Blanquerna

Cuina gallega/TapesCarrer de Blanquerna, 8Blanquerna/Palma971 90 86 0615-20 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayHi

Banoffee pie

L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre

Crema de col lombarda

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Ous al niu

Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un