Des del Consistori afirmen que aquesta iniciativa suposa un valor afegit per al poble, ja que l'enriqueix amb un nou caràcter i en reforça els vincles entre l’entorn i els seus residents.
Des del Consistori afirmen que aquesta iniciativa suposa un valor afegit per al poble, ja que l'enriqueix amb un nou caràcter i en reforça els vincles entre l’entorn i els seus residents.
Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui
Espai Suau ha acollit una experiència gastronòmica amb les butzes i la
Del 19 de maig al diumenge 22 de maig, una dotzena d'establiments
Durant el descans, el recital de música estarà maridat amb els vins que
Cuina mallorquinaCarrer de Cristòfol Ferrer Pons, 13 (antic carrer Oasi)Artà/Llevant971 83 65 37www.facebook.com/can.jaume.78-12 euros[:ca]Diumenge tancat[:en]Closed on
Cuina creativa/Cuina selectaCarrer de Federico Garcia Lorca, 21El Terreno/PalmaRomàntic871 57 36 5918-25 euros[:ca]Obert de dilluns a
La Coqueria de Palma és un lloc especial i únic perquè ningú abans no havia sabut
ArrosseriaCaseta dels Capellans, 136Can Picafort/Mallorca/PlaBeach Club682 15 12 59www.cangavella.com25-35 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge. Horari de
[:en]El restaurant Temple Natura ofereix una carta variada de plats vegetarians i vegans a Palma. [:]
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica
Per començar posam dins una paella la sobrassada i amb l’ajuda d’una cullera de fusta, l’anam torrant a foc mitjà. Hem de
Elaboració de les mandonguilles:
Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,
Bull els ous amb antelació perquè done temps que es refreden. Posa’ls al foc en un cassó amb aigua i cou durant
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim