El 13 de setembre Palma acollirà la 2a Festa de la Pastisseria i dels Forns, amb tasts gratuïts, cuina en directe i homenatge a artesans locals.
El 13 de setembre Palma acollirà la 2a Festa de la Pastisseria i dels Forns, amb tasts gratuïts, cuina en directe i homenatge a artesans locals.
És la cuinera del restaurant Es Foraster de Palma
L'expert en gastronomia Jaume Fàbrega explica que en l'edat mitjana era un
Només un 35% de les gestants de l'Estat espanyol són abstèmies durant
Pizzes i pastaCarrer de Bernat de Santa Eugènia, 30Raiguer/Santa Maria del Camí971 62 09 7612-15 eurosObert
l seu secret és cuinar-los de tot cor amb productes locals i de temporada.
El restaurant de l'Hotel Bendinat és un espai molt acollidor i càlid que té la mar de Portals Nous
Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina
Cuina gallega/TapesCarrer de Blanquerna, 8Blanquerna/Palma971 90 86 0615-20 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Open Monday to SaturdayHi
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre
Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
El xató és un dels plats tradicionals catalans més populars. Se sol consumir a l'hivern, concretament en l'època de Carnestoltes i Quaresma,
Escapçau les magranetes i buidau-les, però amb compte que no es foradin. Ha de quedar una capa de pasta de devers un