Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que a part de ser boníssimes, ens faran quedar sempre molt bé.
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que a part de ser boníssimes, ens faran quedar sempre molt bé.
De vegades sentim a parlar d'aquests tipus de cerveses, però no tenim
Aquestes empreses estan retirant els productes afectats, però convé revisar els lots
Una usuària de Twitter explica què li ha passat: "és l’aixecada de
Tomeu Arbona és el creador d'aquest forn que fa autèntica arqueologia gastronòmica.
Cuina mallorquinaCarrer de la Previsió, 4Centre/PalmaMenú del dia971 71 06 709-15 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en]Open
JaponèsCarrer de Sant Miquel, 83Palma/Parc de les Estacions971 21 41 21www.arume-sushi.com15-35 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte.
Arrosseria/TapesCarrer de Miquel Pellissa, 1Mallorca/Palma/s'ArenalBeach Club971 74 56 7220-25 euros[:ca]Obert de dilluns a diumenge[:en] Open from
Arrosseria/Cuina selectaEs Verger, s/nEsporles/Mallorca/Tramuntana971 61 12 30Aquest hotel encantador d’Esporles ofereix un entorn tranquil una cuina
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per
Poseu les gambes a descongelar una hora abans dins del frigorífic.
Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.