Cuina catalanaCtra. de la Deu, s/n, Carretera la Deu, 17800 Olot, GironaCatalunya/Olot972 26 10 04 /
Cuina catalanaCtra. de la Deu, s/n, Carretera la Deu, 17800 Olot, GironaCatalunya/Olot972 26 10 04 /
Per als amants de la mar, del surf i del menjar mexicà i californià.
Cuina selecta/Peix i mariscCarrer de la Sirena, 11El Molinar - El Portitxol/Mallorca/PalmaRomàntic971 24 94 10www.restaurantesaroqueta.com50-60 euros[:ca]Diumenge
Cuina andalusa/TapesCarrer de Faust Morell, 5Palma/Pere Garau971 25 05 7012-18 euros[:ca]Diumenge i dilluns vespre tancat[:en]Closed Sunday
El restaurant Cor Barra i Taula de Palma és l'aposta del cuiner Santi Taura per oferir els plats més populars de la
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
/CarnMitjana/Entre 1 i 2 horesNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones 1 pollastre tallat en 8 trossos farina per enfarinolar la
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes