L'establiment, ubicat al Port d'Alcúdia, ofereix una proposta variada de cuina asiàtica i italiana
L'establiment, ubicat al Port d'Alcúdia, ofereix una proposta variada de cuina asiàtica i italiana
La fira de gastronomia i producte local se celebra del 16 al
Estats com Portugal, Anglaterra o França donen ajuts i facilitats a aquests
El concurs s'ha celebrat en el marc de la Fira de Campos
Hi trobareu una bona varietat de propostes, com ara el kan kiew wan amb curri verd de verdures i
Tant de dret com d'assegut, hi podeu menjar propostes ben suculentes.
El Bar Restaurant Es Pont de Puigpunyent és tot un emblema al municipi
Cuina catalanaCarrer de Sant Roc, 23, 08014 BarcelonaBarcelona/Catalunya/Escaló977 45 73 61www.lallotjarestaurant.cat45 euros[:ca]De 13 a 15h i
Cuina mallorquinaCarrer de Jaume Armengol, 4Inca/Raiguer971 50 00 24www.restaurantcanripoll.com/25-30 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Closed Open Monday
Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem
/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1
Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.
Posar les maduixes en el vas de la Thermomix i les triturem 20 s/velocitat progressiva 8-10.
Afegir la resta d'ingredients i programar 8
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu