Restaurant La Llotja

Cuina catalanaCarrer de Sant Roc, 23, 08014 BarcelonaBarcelona/Catalunya/Escaló977 45 73 61www.lallotjarestaurant.cat45 euros[:ca]De 13 a 15h i

Celler Can Ripoll

Cuina mallorquinaCarrer de Jaume Armengol, 4Inca/Raiguer971 50 00 24www.restaurantcanripoll.com/25-30 euros[:ca]Obert de dilluns a dissabte[:en]Closed Open Monday

Mini cupcakes de pernil

Pre-escalfar el forn a 160ºC.
En un bol hi posem la farina tamisada, el llevat i la sal. En un altre bol barregem

Pa de motlle

Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.

Dalky de maduixes

Posar les maduixes en el vas de la Thermomix i les triturem 20 s/velocitat progressiva 8-10.
Afegir la resta d'ingredients i programar 8

Gelat de tomàquet

En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu