Porkades

El denominador comú és que són fetes amb carn de porc negre de Mallorca

Es Rebost

Amanides/Cuina mallorquina/Hamburgueses/Menjar per endur/PamboliAvinguda de Jaume III, 20Centre/PalmaLocal amb carta en català971 71 00 00www.es-rebost.com6-12 euros[:ca]Obert

Zee Restaurant

Cuina creativa/Cuina selectaCarrer del Congre, 26Cala Estància/PalmaRomàntic871 23 80 91www.zeepalma.com/35-50 euros[:ca]Dilluns i dimarts tancat[:en]Monday and Tuesday

Restaurant Bruselas

RostidoriaCarrer de l'Estanc, 4La Llonja/PalmaCelebracions i grups/Menú del dia971 71 09 54www.restaurantebruselas.net20-35 euros[:ca]Obert de dilluns a

Cors de foie gras i maduixa

Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se